Zenész Magazin 2022. június-júliusi szám (232.)

795 Ft

47 készleten

Cikkszám: Z-232 Kategóriák: ,

Leírás

Minthogy az interjúk és a bizonyos tesztek először a nyomtatott újságban jelennek meg, némely szempontból nyomtatott Zenész Magazin gyakran „frissebb”, mint a terjedelmi korlátokkal nem rendelkező Zenész online.

Június számunkban interjút olvashattok Temesi Bercivel, az ország egyik legfoglalkoztatottabb basszusgitárosával, aki zeneszerzőként is kamatoztatja tudását, immár az ötödik nagylemezével jelentkezett. Az elképesztően népszerű Bagossy Brothers Company-ból Bagossy Norberttel beszélgettünk, az interjúból az is kiderül, hogy mekkora összetartó erő a zenekaron belüli barátság.

Az Ibanez már nem először lep meg minket rendkívül kedvező áron elérhető kiváló minőségű belépőszintű gitárjaival, ezúttal a látványos lakkozású GRG121SP-BMC modelljét vettük közelebbről szemügyre. A nagytudású Boss RC-600 Loop Station-t kollégánk Lippényi Gábor fogta vallatóra, szerinte pillanatnyilag nem létezik ennél a modellnél átgondoltabban és összetettebben megalkotott hasonló célú eszköz. Teszteltük a D’Addario teljesen új technológiával gyártott XS Electric gitárhúrjait, de olvashattok a Yamaha új Revstar gitársorozatáról és a pont lapzárta előtt debütáló Blackstar Saint James erősítő sorozatról is.

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 230 × 300 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zenész Magazin 2022. június-júliusi szám (232.)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…