Fizetés és szállítás

A Zenész Magazin minden páros hónap 10-ig jelenik meg, évente hat alkalommal, ami azt jelenti, hogy egy éves előfizetés esetén az előfizető 6 lapszámot kap. Természetesen az év bármely időpontjában előfizethet a 32 oldalas színes Zenész magazinra, de előfizetése megrendelésekor kérjük jelezze, hogy melyik lapszámtól kíván előfizetni.

A Profi Foto magazin minden páros hónap első felében jelenik meg, évente hat alkalommal, ami azt jelenti, hogy egy éves előfizetés esetén az előfizető 6 lapszámot kap. Természetesen az év bármely időpontjában előfizethet a 48 oldalas színes Profi Foto magazinra, de előfizetése megrendelésekor kérjük jelezze, hogy melyik lapszámtól kíván előfizetni.

A Sztereó Sound & Vision magazin minden páros hónap első felében jelenik meg, évente hat alkalommal, ami azt jelenti, hogy egy éves előfizetés esetén az előfizető 6 lapszámot kap. Természetesen az év bármely időpontjában előfizethet a 48 oldalas színes Sztereó Sound & Vision magazinra, de előfizetése megrendelésekor kérjük jelezze, hogy melyik lapszámtól kíván előfizetni.

A MédiaTech magazin minden páros hónap első felében jelenik meg, évente hat alkalommal, ami azt jelenti, hogy egy éves előfizetés esetén az előfizető 6 lapszámot kap. Természetesen az év bármely időpontjában előfizethet a 48 oldalas színes MédiaTech magazinra, de előfizetése megrendelésekor kérjük jelezze, hogy melyik lapszámtól kíván előfizetni.

Szállítási mód

Magazinjainkat hagyományos postai levélküldeményként küldjük el Önnek. Érdemes meggyőződni arról, hogy a postaládába a 30 x 23,5 cm-es küldeményt a postás be tudja-e dobni. Mind a négy magazinunknál előfizetés vagy egyes lapszám megrendelése esetén is a postaköltséget átvállaljuk.

Fizetési mód

A fizetési mód kétféle lehet: banki előreutalás vagy bankkártya. Amennyiben banki előreutalást választja, akkor kérjük, hogy a banki utalásnál megadott, UniCredit Banknál vezetett 10900035-00000002-38830008 számlánkra legyen szíves elutalni rendelése összegét, aminek beérkezése után e-mailben kapja meg elektronikus számlánkat.
Amennyiben a bankkártyával fizet, abban az esetben is e-mailben küldjük Önnek elektronikus számlánkat.

Egyes lapszámok megrendelése (folyamatban)

Lehetőség van korábbi, egyes lapszámok megrendelésére is. Egyelőre a Zenész Magazin és a Sztereó Sound & Vision korábbi, 2022-es lapszámai rendelhetők egyenként, de hamarosan az összes magazin 2021-es évfolyamának egyes lapszámait is elérhetővé tesszük a készlet erejéig. Ha tehát Önnek a Zenész Magazin vagy a Sztereó Sound & Vision egy bizonyos lapszámára van szüksége, és az szerepel a Termékek között, abból lehetséges a rendelés. Az adott lapszám tartalmáról a címlap után megjelenő tartalomjegyzékből tud tájékozódni.