Gyakran ismételt kérdések

Kell-e regisztrálni az előfizetéshez, vásárláshoz a Soltész Reklám webshopban?

Nem, regisztrálás nélkül is lehetséges az előfizetés és vásárlás.*
*A regisztrálás lehetősége csak később lesz elérhető, de minthogy regisztrálás nélkül is lehet rendelni/előfizetni ez nem okoz problémát.

 

Hogyan lehet fizetni a Soltész Reklám webshopban?

Hamarosan elérhető lesz a bankkártyás fizetési lehetőség is, egyelőre banki átutalással lehetséges a fizetés. A Megrendelés elküldése gombra nyomva a megrendelés összegzésénél feltüntetett Uni Credit bankszámlára kérjük az utalást. A rendelés ellenértékének számlánkra történő beérkezése után e-mailben elküldjük Önnek a számlát.

 

Mikor kapom meg a rendelés visszaigazolását?

A megrendelés visszaigazolását e-mailben kapja meg a rendelés online elküldését követően.

 

Milyen módon kapom meg a számlát?

A megrendelés számláját e-mailben, a rendelés ellenértékének számlánkra történő beérkezése után küldjük el Önnek.

 

Mennyi időt vesz igénybe a megrendelésem teljesítése?

Amennyiben valamelyik magazinunk egyéves előfizetését rendeli meg, akkor kérjük jelezze, hogy melyik lapszámtól szeretné az előfizetését megkezdeni. Minthogy magazinjaink minden páros hónapban jelennek meg, amennyiben egy már korábban megjelent számtól kíván előfizetni, akkor 3-4 munkanapon belül postázzuk az első megrendelt lapszámot.

Amennyiben a következő aktuális lapszámtól kívánja megkezdeni előfizetését, akkor az adott lapszám megjelenésétől (minden páros hónap első fele) számított 3-4 munkanapon belül postázzuk az első megrendelt számot.

Ha valamelyik magazin egy vagy több, már korábban megjelent lapszámát kívánja megvásárolni, akkor a megrendelés beérkezése után 3-4 munkanapon belül postázzuk a megrendelt lapszámot.

 

Hogyan tudok megjegyzést fűzni a megrendelésemhez?

A megrendelés során a Pénztár menüpontban a Rendelési jegyzetek rovatba lehet megjegyzést fűzni a megrendeléshez. Ha problémája, kérdése lenne az előfizetéssel kapcsolatban kérem írjon a tkeres@solteszreklam.hu email címre.