Zenész Magazin 2023. áprilisi szám (237.)

995 Ft

Interjúk: Lukács Peta, The Anihit zenekar,  The Pontiac zenekar,
Tesztek: Zoom G2X Four , Ortega RCE133-7 , Gurus Echosex 3 Steve Lukather Signature delay, Ibanez Tim Henson TOD10N,
Cikkek: Ibanez Pentatone , Yamaha Stage Piano CK61, Yamaha Stage Piano CK88,

57 készleten

Cikkszám: Z-237 Kategóriák: ,

Leírás

Áprilisi számunkban ismét három interjút találtok: Lukács Petával beszélgettünk, akit nem kell bemutatni a hazai zeneszerető közönségnek, és főleg nem a gitárosoknak. Ő a hazai zenei élet egyik legismertebb, illetve legelismertebb gitárosa, számos formáció tagja. Interjút közlünk Nagy Barnabással, a The Pontiac zenekar énekesével, míg Csányi Ritával, a The Anahit énekesével az A38 hajón adott teltházas koncertjüket követően beszélgetett kollégánk, Nagy Anita.

A négy teszt közül kiemelném a Zoom G2X Four multieffektről szóló írást, mert ez a belépőszintű eszköz kedvező árával, újonnan fejlesztett IR technológiájával, kiváló looperével hasznos társa lehet a kezdő gitárosoknak. Az Ortega RCE133-7 teszt pedig azért lehet érdekes, mert egy ritkaságot, egy héthúros klasszikus gitárt vesz szemügyre. Két további tesztet is olvashattok a lapban, a Gurus Echosex 3 Steve Lukather Signature delay pedálról és a hihetetlenül sikeres és népszerű Ibanez Tim Henson TOD10N elektroakusztikus gitárról.

Bemutatjuk a Yamaha közelmúltban bejelentett új stage piano modelljeit, a CK61 és CK88 színpadi zongorákat. A felsoroltakon kívül persze még számos további technikai és zenei hír is olvasható az áprilisi Zenészben, ezek közül talán az Ibanez Pentatone előerősítő/torzító pedálra hívnám fel a figyelmet, mert szerintünk egy nagyon jól használható eszközt sikerült a japán gyártónak alkotnia.

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 230 × 300 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zenész Magazin 2023. áprilisi szám (237.)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…