Zenész Magazin 2023. decemberi szám (241.)

995 Ft

Interjúk: Tornóczky All Access, Anyámkínja, Omega Diatribe
Tesztek: IK Multimedia ToneX, Meinl Pure Alloy Custom Extra Thin Hammered 15 inches lábcin, Evans EMAD lábdobbőrök, Ortega Tour Player gitársorozat,
Cikkekből: Yamaha P-525 digitális zongora, Zoom R4 kézi felvevő, Foxgear 100 W pedálerősítők, Icon Pro Audio P-1 sorozatú DAW kontrollerek, Ampeg Venture erősítő és hangfal sorozat, Line 6 HX One, Epiphone Joe Bonamassa 1963 SG Custom gitár,

106 készleten

Cikkszám: Z-241 Kategóriák: ,

Leírás

Decemberi számunkban három interjút találtok, az első interjúnkban a Tornóczky All Access zenekar tagjaival beszélgettünk első albumukról és a lemezbemutató koncertjükről. A kissé bizarr elnevezésű Anyámkínja zenekarból Veres-Zsákai Zitát és Kmety Benjamint kérdeztük a csapat történetéről és arról az útról, amely a tőlük hallható friss, karcos zenéhez vezetett.  A harmadik interjút a legkeményebb műfaj kedvelőinek ajánljuk. Interjúalanyunk az Omega Diatribe extrém groove metal banda alapító gitárosa, Hájer Gergővel volt, mégpedig abból az alkalomból, hogy három év után új albummal jelentkeztek.

A tesztek közül kiemelném az IK Multimedia ToneX pedálról szóló írásunkat, mert ugyan bemutató anyag már jelent meg online felületünkön, de most gyakorlatban derül ki, hogy mit is tud ez az eszköz, melynek megjelenése nem kis feltünést keltett szakmai körökben. Két tesztünk is felkeltheti a dobosok érdeklődését, az egyikben a Meinl Pure Alloy Custom Extra Thin Hammered 15 inches lábcint vallatta kollégánk Németh Tamás, a másikban három Evans EMAD lábdobbőr került összehasonlításra. Az Ortega idei őszi nagy dobása az új Ortega Tour Player gitársorozat volt, erről is olvashattok tesztet a decemberi lapban.

Az említett tesztek mellett érdemes elolvasni a Yamaha digitális zongoráinak új zászlóshajójáról szóló írást, ami a P-525 hordozható digitális zongorát mutatja be. A Zoom új négysávos kézi felvevője, a Zoom R4, igazi célszerszám, ami a dalszerzők eszköztárát bővítheti. Érdemes megismerkedni az olasz Foxgear négy új 100 wattos pedálerősítőjével, melyek tökéletes megoldást jelenhetnek a sokat utazó gitárosoknak. Végül a DAW szoftverekkel dolgozók figyelmébe ajánljuk az Icon Pro Audio P-1 sorozatú kontrollereit. A felsoroltakon kívül persze még számos technikai-, zenei- és lemez hír található decemberi lapszámunkban.

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 230 × 300 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zenész Magazin 2023. decemberi szám (241.)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…