Zenész Magazin 2022. decemberi szám (235.)

795 Ft

Interjúk: godfater – Tátrai Tibor, Szebényi Dániel / Áron András / Vígh Arnold
Tesztek:  Ibanez ATZ10P STM / BOSS Dual Cube LX kombó / Line 6 Caralyst 100 / AIAIAI TMA2 fejhallgató

 

97 készleten

Cikkszám: Z-235 Kategóriák: ,

Leírás

Decemberi számunkban is három interjút találtok. Az első a közelmúltban alakult szupergroup, a godfater. két muzsikusával Tátrai Tibusszal és Szebény Danival készült. Mi valóban kíváncsiak voltunk hogyan mesélnek a zenekar létrejöttéről, reméljük az olvasókat is érdekli.

Második interjúnk egy kicsit rendhagyó, mert ezúttal nem egy zenészt vagy énekest kérdeztünk, hanem Vígh Arnold zenei producert, aki persze maga is muzsikus, dalszerző, hangmérnök. Érdemes elolvasni az interjút, mert Arnold precízen és pontosan foglalja össze a produceri munka lényegét és lényegbevágó meglátásai vannak a hangszereléssel, keveréssel kapcsolatban is.

Áron Andrással már 2019-ben beszélgettünk, akkor még az Apey and the Pea formáció kapcsán. Azóta eltelt pár év, és András pályafutásában is történtek fordulatok, erről és amerikai tapasztalatairól mesél az interjúban.

Öt tesztet közlünk a decemberi számunkban, ezek közül kiemelnénk az Andy Timmons Premium sorozatú signature gitárjáról, az Ibanez ATZ10P STM-ről szóló írást.  Tesztet olvashattok a Line 6 Catalyst 100 kombóról, ahogyan az írásból kiderül, ez az erősítő a Line 6 Helix világának kivonata kombó változatban, megfizethető áron. Érdekes lehet a talán kevésbé ismert AIAIAI cég moduláris TMA-2 Studio fejhallgatójáról készült teszt is, melyen keresztül az egész fejhallgató családot is megismerhetjük. Megvizsgáltuk a Fender Made In Japan Straocaster Floyd Rose gitárt is és megosztjuk tapasztalatainkat ezzel a különleges gitárral kapcsolatban is. Szintén teszteltük a Boss Dual Cube LX Mini desktop erősítőt, ami méretét meghazudtoló sztereó hangzást produkál, otthoni gyakorláshoz ideális eszköz.

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 230 × 300 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zenész Magazin 2022. decemberi szám (235.)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…