Zenész Magazin 2023. júniusi szám (238.)

995 Ft

Interjúk: Gotthard Misi, Aurevoir zenekar
Tesztek: Rode RODECaster II és Boss Gigcaster 8 hibrid podcaster keverők, Udo-Amps DaCapo 75 akusztikus erősítő,  Meinl HCS Practice gyakoroló cinszett
Cikkekből: Headrush Prime multieffekt, Blackstar Amped 3 pedálerősítő, Yamaha Stage Custom dobszettek, Ortega Americana Series rezonátoros gitárok,

67 készleten

Cikkszám: Z-238 Kategóriák: ,

Leírás

Júniusi számunkban két interjút találtok, az első Gotthard Misivel készült, akit mostanság leginkább a godfater. szupergroupból ismerhettek. A második interjúalanyunk Agócs Márton, az egyre népszerűbb Aurevoir. zenekar énekes gitárosa volt. Egy érdekes jegyzet is bekerült a júniusi számba, Solymos Antal – akit mindenki csak Solymos Tóni-ként ismer – a hangjegy becsületéről és a tehetségkutató versenyekről osztja meg véleményét velünk.

A tesztek közül kiemelnénk a legendás AER brand utódmárkájának, az Udo-Amps-nek DaCapo 75 modelljéről készült tesztünket. Dobosok számára érdekes lehet a Meinl HCS Practice gyakoroló cinszettjéről közölt tesztünk. A hibrid podcast keverők két csúcsmodelljéről – Rode RODECaster II és Boss Gigcaster 8 – közlünk összehasonlító tesztet, melyből kiderül, hogy melyik modellnek mi az erőssége, és melyik kinek ajánlható.

A tesztek mellett bemutatjuk a nagy tudású Headrush Prime multieffektet, a Blackstar Amped sorozat legutolsó változatát, az Amped 3-at, szemügyre vesszük a Yamaha Stage Custom dobszettek újdonságait és az Ortega Americana Series rezonátoros gitárjait. A felsoroltakon kívül még számos technikai és zenei- és lemez hír található a júniusi lapszámunkban.

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 230 × 300 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zenész Magazin 2023. júniusi szám (238.)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…