Zenész Magazin 2024. áprilisi szám (243.)

995 Ft

Interjúk: Wolf Kati, Szerbényi Dániel
Tesztek: Zoom H4 Essential, Zoom H6 Essential,  Ibanez AAM50CE akusztikus gitár, Boss IR-2, Ibanez SR305EDX-CZM basszus,
Cikkekből: Yamaha Pacifica gitárok, Ortega 2024-es gitárok, Epiphone Dave Grohl DG-335, Epiphone Dave Grohl DG-335, ESP/LTD 2024-es gitárok, Ibanez 2024-es gitárok,

 

81 készleten

Cikkszám: Z-243 Kategóriák: ,

Leírás

Legfrissebb számunkban is két interjút találtok, az első interjúalanyunk Wolf Kati, akit több mint tíz éve az ország legismertebb előadói között tartanak számon. Kati – miközben a Debreceni Egyetem Könnyűzenei Intézetének egyik énektanára – Új utakon címmel új lemezt készített, az interjú aktualitását is ez adta. Második interjúnk Szebényi Dániellel készült, aki jelenleg az egyik legfoglalkoztatottabb énekes-billentyűs idehaza, és aki viszonylag fiatal kora ellenére már komoly szakmai múltat tudhat maga mögött. Amellett, hogy Tátrai Tibor godfater. zenekarában játszik, szinte felfoghatatlanul sok más zenei projekt szereplője, főszereplője.

A lapban található tesztek közül a Zoom H4 Essential és H6 Essential kézi felvevőkről készült írást emelnénk ki, hiszen a gyártó új sorozatának modelljei már 32 bit lebegőpontos felvételek készítésére is alkalmasak. Lippényi Gábor kollégánk egy próbán és egy koncerten tesztelte az új Zoom Essential felvevőket, az eredmény tanulságos. Az Ibanez AAM50CE akusztikus gitárja egy új sorozat kivételesen kedvező ár-értékarányú darabja, hogy miért, kiderül a tesztből. Tesztet közlünk a Boss IR-2 erősítő- és ládaszimulációs pedáljáról. Azt, hogy milyen jól sikerült effektről van szó, alátámasztja, hogy a tesztet készítő kollégánk, Borbély Tamás a tesztelés után rögtön vásárolt magának egy Boss IR-2 pedált.

Az említett tesztek mellett érdemes elolvasni a Yamaha új Pacifica gitársorozatáról szóló cikket, de az LD Systems új MAUI G3 MIX sorozatú PA rendszereiről szóló írás is tartogat technikai meglepetéseket. A Foo Fighters zenekar és a Gibson / Epiphone ES-335 gitárok rajongóinak ajánljuk az Epiphone Dave Grohl DG-335 modellről szóló anyagunkat, akusztikus gitárosok figyelmébe ajánljuk az Ortega 2024-es új gitársorozatait bemutató írásunkat.

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 230 × 300 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zenész Magazin 2024. áprilisi szám (243.)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…